Кали заплаши Евгени Минчев с вендета след VIP Brother

Фолкпевицата бе определена за "лицемерка и мърла"
Обновена: 29 сеп 2014 14:05 | 26 сеп 2014 09:16, Александър Попов
29
Кали заплаши Евгени Минчев с вендета след VIP Brother
Снимка: Нова тв

Фолкпевицата Кали излезе от релси и изпадна в ревлив бяс, преминаващ към депресия, след като получи приза за най-голяма лицемерка и мърла в Къщата. Тя веднага заподозря, че зад тази "награда" стои Евгени Минчев, когото видяла да влиза с лист и химикалка в изповедалнята. Той обаче също попадна в същата категория.

Разярената изпълнителка, която преди това бе квалифицирана от лорда като треторазрядна, атакува директно Минчев и го заплаши да внимава, след като напусне шоуто. Все пак сложи едно "ако", за да застрахова съмненията си. Евгени пък се ядоса от заплахата и отвърна, че не е познала кого заплашва.

Всъщност етикетът на изпълнителката се дължи на тримата "партизани" - Наско Месечков, Иво Аръков и Зорница Линдарева. Именно те "дариха" Кали с обидното "лицемерка и мърла".

В същото време Жени Калканджиева и Тачо се притесниха от семейната драма, която разиграха и откровенията, че между двамата няма нищо. Двамата се чудиха дали скандалът е излъчен и как ще се отрази на детето им. Жени оправда съпруга си, че има подобно поведение, когато пийне повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все по-ясно ми става защо в началото в къщата имаше магаре. Все пак трябва да има и нещо човешко, нали?
2
3
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То целият български народ изпадна в ревлив бяс, преминаващ към депресия, след като давате на тия мърли пространство в ефира. Една бомба да сложиш в тая къща пак ще им е малко на тия ***. Нужно ли е децата в България да са принудени да гледат кой е *** и кой не е?
1
8
 
48
 
! Отговори
tonio преди 9 години
всички сте за моргата